2012. január 21., szombat

Ganoderma, mint immunrendszer erősítő


Már egy ideje használom a Ganodermát. Mivel nekem nagyon bevált, elhatároztam,hogy minél többet megtudok róla.

Egyik legfontosabb értéke az immunrendszer-erősítő hatásában rejlik. Ez a hatása közvetve vagy közvetlenül, de hatással van az egész szervezet egészségi állapotára. Ennél fogva kitűnően felhasználható az erőnlét fenntartására , a betegség megelőzésére. Kevésbé javasolható viszont egy-egy konkrét betegség kezelésére.

A pecsétviaszgomba rendszeres fogyasztása elősegíti, hogy a szervezet minél előbb alkalmazkodjon a fokozott terhelést, stresszhatást jelentő feltételekhez, és minél előbb visszanyerje korábbi normális, kiegyensúlyozott állapotát.
Ilyen fokozott terhelés, stresszhatás lehet a hőmérséklet, fizikai sérülések, a szervezet fizikai túlterhelése, fertőzések, toxikus anyagok, sugárzás, pszichológiai eredetű nyomás.

A pecsétviaszgombából előállított készítmények rendszeres fogyasztása az immunrendszer működését jelentősen javítja. Aktiválja és szabályozza azt. Az immunrendszer egyik fontos feladata, hogy észlelje a kórokozók, baktériumok, vírusok támadását. Az immunrendszer normális működése esetén képes ezekre a támadásokra reagálni mielőtt a szervezetünk károsodna. Ha azonban működése nem megfelelő, akkor a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók könnyen elszaporodhatnak, és megjelenhetnek a betegség tünetei. Ezekben az esetekben drasztikus hatású antibiotikum, vírus- ellenes szerek alkalmazása jelentheti a megoldást. Ilyenkor természetesen számítanunk kell a gyógyszerek mellékhatásaira.
A Ganoderma készítmények rendszeres fogyasztásával ez elkerülhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz erről?